StoryEditorOCM
KalelargaWHATSAPP EKIPA (2)

Gradonačelnik Dukić komentira poruke: Predsjednik NO je zadnji koji bi se politikom trebao baviti. Ovo je grubo narušavanje stabilnosti KK Zadar!

Piše I.I.
23. studenog 2023. - 12:24

Nakon što je portal Zadarski.hr u srijedu objavio prepisku iz interne WhatsApp grupe u kojoj predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar Dino Martinović djelatnicima i vanjskim suradnicima kluba govori kako će poništiti natječaj za direktora KK Zadar ako bivši direktor David Gunjević bude jedini kandidat na natječaju, komentar smo zatražili od gradonačelnika Branka Dukića

Podsjetimo, Martinovića smo pitali je li točno da želi poništiti natječaj za direktora, na što je aktualni predsjednik NO-a dao formalni odgovor, ističući kako natječaj još uvijek nije gotov jer se čekaju prijave koje su poslane poštom te kako će tek nakon toga NO pregledati prijave i odlučiti o daljnjim koracima u izboru direktora kluba.

- Ovo nije ozbiljno, nije odgovorno i nimalo profesionalno. A sve je to suprotno onom što tražim od Nadzornog odbora - prva je reakcija gradonačelnika Zadra Branka Dukića.  

- Mjesto direktora Kluba nije politička pozicija, a zadnji koji bi se politikom trebao baviti je predsjednik NO-a. Na ovaj način grubo se narušava stabilnost, a o njoj ovisi ne samo uspjeh prve momčadi, nego i mlađi uzrasti, zajedno s čitavom radnom zajednicom, istaknuo je gradonačelnik Dukić dodajući kako očekuje objašnjenje i očitovanje svih ostalih članova NO-a oko ovakvog postupka predsjednika NO Martinovića.

02. svibanj 2024 23:05