StoryEditorOCM
KalelargaCENTAR ZA MLADE

HDZ: "Danielu Radeti i njegovoj kliki, lagati je ko vodu piti. Vi sada imate obraza doći i kazati da predlažete osnivanje ustanove!? Ovo je previše"

Piše Zadarski.hr
5. ožujka 2024. - 20:26

Na priopćenje Daniela Radete (SDP) vezano uz osnivanje Centra za mlade reagirao je HDZ. 

"Opet lažeš Radeta!

Danielu Radeti i njegovoj kliki, lagati je ko vodu piti. Svakodnevno, od teme do teme, samo bacaju laži u eter.

Na njihovu žalost postoje mediji i ranije objave koji na najbolji način prokazuju njihove laži.

SDP, AM i nezavisni Enija Meštrovića još prije godinu dana srušili su točku s dnevnog reda za osnivanje Centra za mlade, u istoj maniri kako su i većinom blokirali gradski proračun! Sad tu ISTU točku, kao eto oni predlažu.

E pa ako je i od vas, previše je!

Pozivanje na rad radne skupine za osnivanje nove Javne ustanove, kojom rukovodi predsjednik GV-a Vučetić i u kojoj ne sjede političari, nego predstavnici udruga, a koja se pod palicom Vučetića raspala, je bespredmetno i kako je on sam rekao “besmisleno”.

U najboljoj vjeri gradonačelnik Branko Dukić već dvije godine pokušava osnovati novu Javnu ustanovu na Gradskom vijeću, ali vi to blokirate!

I to nakon što je grad napravio sve! Povukao sredstva EU fondova za zgradu, uredio je i obnovio, proveo proces participativnog dijaloga za određivanje modela koji je trajao 18 mjeseci i to s predstavnicima udruga, odradio preko 20-tak različitih tribina, radionica...

I vi sada imate obraza doći i kazati da predlažete osnivanje ustanove!?

Kasno palite!

A upalili ste se tek sad, kad vam se raspala radna skupina, a s njome i ambicije da kadrovirate, kao sto ste kadrovirali Upravno vijeće, sad već zaboravljene Znanstvene knjižnice, koje vam se isto tako raspalo!

Znamo što vas žulja

Žulja vas što je gradonačelnik Branko Dukić najavio da će nakon dvije godine vaše opstrukcije pustiti Centar u rad bez Javne ustanove, a vama to sada nekako ne odgovara...

Pitanje je, što vam tu ne odgovara!?- stoji u priopćenju HDZ-a.

02. svibanj 2024 11:20