StoryEditorOCM
Kalelarga"NAJDRAŽI GRAFITER"

Jure Zubčić odgovara HDZ-u: Oni jako dobro znaju kako za vlastite džepove izigrati interes javnosti. Grad Zadar je to danas pokazao na Polačišću...

Piše Zadarski.hr
26. siječnja 2023. - 19:38

Nakon što je HDZ odgovorio na priopćenje predsjednika županijskog odbora SDP-a, Jure Zubčić je novim priopćenjem reagirao na HDZ-ove natpise. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

Genijalci iz HDZ-a su reagirali na moje priopćenje bez da su demantirali moje izrečene tvrdnje.

Pa ćemo ponoviti. HDZ Zadarske županije je ogradio sedam plaža u Zadarskoj županiji. Mogao bih ja reći da su neznalice jer su izostavili navesti sve izmjene i dopune Zakona koje su njihove koruptivne Vlade provele.

No, nisu oni neznalice, već vrlo dobro znaju, kako za vlastite džepove izigrati interes javnosti. Pa stoga zaboravljaju da mnoge druge Županijske skupštine nisu donijele niti jednu jedinu koncesiju kojom odobravaju ograđivanje plaža. Među tim županijama ima i onih gdje je HDZ na vlasti.

Vrlo dobro oni znaju da su najgori u Hrvatskoj i da su upravo oni redom dizali ruke u Županijskoj skupštini za koncesije kojim su omogućili ograđivanje i naplaćivanje. I ne, nisu neznalice već opasni manipulatori koji bi i vlastitu djedovinu prodali.

A tome je dokaz i današnja deložacija u ulici Polačišće, gdje je Grad Zadar izigrao stanare, redom branitelje, prodao dvorište zgrade. To je odnos HDZ-a prema javnom dobru. Važno je da građani to razumiju!

Vaš prvi i najdraži grafiter s obzirom da vam službe nisu u stanju ili ne žele prepoznati govor mržnje. Samo ljubav i javni interes!

28. ožujak 2023 01:30