StoryEditorOCM
KalelargaNISU OTPRIJE POZNATI

Kod 41-godišnjeg Zadranina pronađeno preko osam kilograma marihuane i oko 80 grama hašiša. Drogu je posljednju godinu preprodavao 28-godišnjaku...

Piše PU zadarska
13. studenog 2020. - 09:51

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva hrvatska državljanina u dobi od 41 i 28 godina koji dolaze iz Zadra, a kojih se sumnjiči za kaznena djela kriminaliteta droga.

Tako se 41-godišnjaka sumnjiči da je u posljednjih godinu dana drogu preprodavao 28-godišnjaku koji je vršio daljnju preprodaju marihuane na zadarskom području, i to u najmanje 24 navrata.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma kojeg koristi 41-godišnjak kojom prilikom je pronađeno oko 8839,7 grama droge marihuana pakirano u više pojedinačnih pakiranja i oko 81,5 grama droge hašiš, sve namijenjeno za daljnju preprodaju krajnjim korisnicima i niže rangiranim preprodavačima. Ukupna vrijednost droge namijenjena uličnoj pretprodaji doseže 450 tisuća kuna. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 28-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnja i prometa drogama, dok je 41-godišnjak jučer uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnja i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

04. ožujak 2024 03:36