StoryEditorOCM
KalelargaMASOVNE KRAĐE

Lopovi otuđuju doslovno sve što ime se nađe na putu, od aparata za kavu do radnih strojeva i torbica

Piše M.K.
9. svibnja 2022. - 12:38

S četvrtka na petak u ulici Obala Kneza Domagoja u Zadru, nepoznati počinitelj je s terase ugostiteljskog objekta trgovačkog društva otuđio tri fotelje od ratana.

U vremenu od 1. siječnja do 18. travnja ove godine u ulici Otočki prilaz u Zadru, nepoznati počinitelj je iz skladišta poslovnice trgovačkog društva otuđio više aparata za kavu i dijelove ugostiteljske opreme.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Krajem travnja ove godine u ulici Skročini u Zadru, nepoznati počinitelj je iz skladišta/prostora trgovačkog društva otuđio radni stroj (vibro-ploča).

U vremenu od 29. travnja do 02. svibnja ove godine u ulici Ivana Zajca u Zadru, nepoznati počinitelj je s objekta u izgradnji otuđio bušilicu i drugi električni alat u vlasništvu 39-godišnjaka.

U subotu poslijepodne u ulici Zadarskog mira u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio torbice 66-godišnje njemačke državljanke.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

05. svibanj 2024 05:37