StoryEditorOCM
4 kantunaHOROR U PETRIĆIMA

Majka pronašla mrtvu kćer (44) u stanu: policija sumnja da je umrla od droge koju su joj donijele dvije Zadranke!

Piše IN
20. travnja 2020. - 09:44

U petak poslijepodne nešto iza 17 sati u stanu na Putu Petrića, pronađeno je mrtvo tijelo 44-godišnje žene. Odmah po saznanju, na mjesto događaja su izišli policijski službenici kao i mrtvozornik, koji je konstatirao smrt te će se nakon izvršene obdukcije utvrditi točan uzrok smrti. Preminulu ženu u stanu je pronašla majka. Policija sumnja da je smrt izazvana konzumacijom droga.

Naime, na mjestu događaja je poduzet očevid, kojom prilikom su u stanu pronađeni tragovi koji upućuju na konzumiranje opojne droge, stoga su iste večeri u prostorije policije dovedene dvije ženske osobe.

Nad dvije ženske osobe u dobi od 59 i 54 godine je provedeno daljnje kriminalističko istraživanje, nakon čega su obje uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo omogućavanja trošenja droga i tvari zabranjenih u sportu predane pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Policija sumnja da su njih dvije donijele drogu u stan 44-godišnjakinji koju je ona uzela i od koje je preminula. Obje žene su inače poznate policiji kao konzumetnice narkotika.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su prethodile događaju.

26. travanj 2024 20:56