StoryEditorOCM
KalelargaTKO SE POTUKAO?

Makljaža na karnevalu na Viru: nered krenuo od predsjednika OV Vir Josipa Bašića, predsjednik virskog HDZ-a Ante Bašić nasrnuo na zaštitara!

Piše Zadarski.hr
21. veljače 2023. - 08:47

Na karnevalu na Viru je u nedjelju navečer intervenirala policija - izbila je tučnjava, a prema još nepotvrđenim informacijama u šatoru su se, među maškarama, potukli predsjednik virskog Općinskog vijeća Josip Bašić i njegov brat. Navodno su odbili platiti račun, kojeg je Josip Bašić dodatno zgužvao i bacio ga u lice konobaru. Konobar je inače djelatnik Vir turizma koji je od ovog dvojca pretrpio i verbalne uvrede, a brat predsjednika virskog HDZ-.a ga je i fizički napao.

Reagirali su zaštitari Vir zaštite, koji su braću Bašić udaljili iz šatora. No nakon što je stigao predsjednik HDZ-a Vir Ante Bašić, koji je rođak ranije spomenutoj braći, direktora Vir zaštite Darka Bašića navodno je udario u glavu te je pozvana policija.

U zadarskoj policiji potvrdili su događaj. Nakon policijske obrade podnesene se prijave, o čemu će se uskoro očitovati PU zadarska.

Predsjednik virskog Općinskog vijeća Josip Bašić u telefonskom razgovoru je rekao kako će ubrzo poslati priopćenje o incidentu u kojem, kako je naveo, nije sudjelovao.

26. travanj 2024 14:45