StoryEditorOCM
KalelargaNAKON TRI MANDATA

Nataša Petrušić više nije ravnateljica Doma za odrasle osobe u Zemuniku. Upravno vijeće izabralo je drugu kandidatkinju, evo o kome je riječ

Piše AVŠ
2. siječnja 2024. - 22:18

Nakon 12 godina i tri odrađena mandata, Nataša Petrušić više nije ravnateljica Doma za odrasle osobe Zemunik. Na to mjesto od 18. siječnja trebala bi biti imenovana novoizabrana ravnateljica Katarina Alić.

Odlučilo je to upravno vijeće ustanove u kojemu od pet članova njih troje predstavlja osnivača, Ministarstva rada i socijalne politike, a njih dvoje su predstavnici djelatnika i korisnika. Iako se Petrušić natjecala za još jedan mandat, u čemu je imala podršku predstavnika djelatnika i korisnika, predstavnici osnivača prednost su dali Katarini Alić za čije se službeno imenovanje još čeka suglasnost ministra. Inače, prije raspisivanja natječaja za imenovanje novog ravnatelja, 7. studenog razriješeno je staro upravno vijeće, a 15. studenog imenovano novo koje je 24. 11. raspisalo natječaj te na kraju i donijelo odluku o izboru.

- Ponosna sam na posao koji sam sa svojim timom odradila u ova zadnja tri mandata. U Domu je otvoreno 11 novih radnih mjesta, završena je provedba tri europska projekta, uspostavljena je nova usluga psiho-socijalne pomoći, mobilni tim, a očekuje se i dodjela bespovratnih sredstava vezano uz energetsku obnovu. Budućoj ravnateljici naše ustanove želim uspjeh u radu- kazala nam je kratko dosadašnja ravnateljica Nataša Petrušić.

07. svibanj 2024 17:39