StoryEditorOCM
KalelargaGRADONAČELNIK O DIREKTORU TZ MARIJU PALEKI:

„Nije bitno je li mi Paleka prijatelj nego kakav je u svom poslu. A ovogodišnji posao je obavio odlično!”

Piše P.O.
23. prosinca 2019. - 16:10
paleka2-191018

Ovo je odmazda, vaš direktor Turističke zajednice me ne može vidjeti nacrtanog!

Tako je gradski vijećnik Mosta Duje Stanišić objasnio da TZ Petrčana još nije od TZ Grada Zadra dobila sredstva za tradicionalni božićni domjenak niti za gostovanje mjesnog KUD-a u Salzburgu. Stanišić je tražio i odgovor na pitanje koliko će se sredstava uplaćenih u Petrčanima vratiti u Petrčane kroz ulaganja u biciklističke staze i razna događanja, te koliko je u Petrčanima uplaćeno za legalizaciju bespravnih objekata.

Pročelnik za graditeljstvo Darko Kasap je naveo da je u gradski proračun od legalizacije došlo oko 800.000 kuna, ali nije mogao specificirati koliko je od toga stiglo s područja Petrčana. Ipak, Kasap je odgovorio da infrastrukturna ulaganja u Petrčane daleko nadmašuju sredstva ubrana u Petrčanima.

Gradonačelnik Branko Dukić je u svom odgovoru naveo da TZ Grada svoja sredstva kanalizira prema svim mjesnim odborima, te da za program u 2020. godini treba pitati TZ. Na dobacivanje kako mu je direktor TZ Mario Paleka prijatelj, Dukić je uzvratio kako to nebitno, već je bitno kakav je on u svom poslu.

A vidimo da je Advent podignut na višu razinu, rekao je Dukić ocjenjujući da je po ovogodišnjem radu Paleka odlično obavio svoj posao.

24. travanj 2024 01:43