StoryEditorOCM
KalelargaDANIEL RADETA

"Ono što se dogodilo gradonačelniku Branku Dukiću i Mati Lukiću trebamo svi jasno i glasno osuditi! Institucije moraju početi djelovati!"

Piše Zadarski.hr
21. veljače 2024. - 17:44

Predjednik GO SDP Zadar, Daniel Radeta, posalo je reagiranje vezano uz oštećenje imovine gradonačelniku Branku Dukiću kojem su dva automobila zalivena bojom i županijskom predsjedniku HSP-a Mati Lukiću kojem je netko urezao slovo "U" na vozilu. 

Ono što se danas dogodilo gradonačelniku Branku Dukiću i Mati Lukiću trebamo svi jasno i glasno osuditi! Uništavanje tuđe imovine je kazneno djelo, bilo to uništeno odijelo na osobi koja obavlja službenu dužnost ili Dukićev osobni automobil, kvalifikacija djela bi trebala biti ista, a primitivci propisno kažnjeni.

Ja nažalost nemam ingerenciju nad institucijama i jedino što mogu iz ove pozicije je osuditi ovaj događaj i ukazivati na nepravilnosti i propuste u njihovom radu. 

Zadnja dva mjeseca pokušavam obraniti svoju obitelj, dostojanstvo i dignitet, a nitko iz tih istih institucija ne reagira niti radi svoj posao. Ovo se mora zaustaviti i institucije moraju početi djelovati.

Šutnja je trajala predugo i sada imamo nasilnike i huligane koji nam kroje sudbine, uništavaju živote, imovinu i od našeg grada rade "grad slučaj". 

Neće vam to proći!

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zadar,

Daniel Radeta

26. travanj 2024 08:41