StoryEditorOCM
KalelargaLOPOVSKA POSLA

Otrgnuo ženi zlatni lančić i pobjegao. Na udaru su i turisti i poslovni prostori, šteta se mjeri u tisućama eura...

Piše Piše Ivica Nevešćanin
26. srpnja 2023. - 11:02

Jučer oko 15,40 sati u Zadru, na Zrinsko-Frankopanskoj ulici, nepoznati je muškarac prišao 67-godišnjakinjoj hrvatskoj državljanki te joj uporabom fizičke snage s vrata otrgnuo zlatni lančić, objavila je PU zadarska. U tijeku je kriminalističko istraživanje i potraga za nepoznatim počiniteljem.

S ponedjeljka na utorak, 24./25, srpnja u Kolanjskom Gajcu, nepoznati počinitelj je provalio u apartman koji koristi državljanin Italije u dobi od 20-godine, odakle je otuđio ruksak, srebrni nakit i sunčane naočale. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

S ponedjeljka na utorak, 24./25, srpnja u Zadru, nepoznati počinitelj je u ulici Josipa Jurja Strossmayera provalio u objekt obrta, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

S ponedjeljka na utorak, 24./25, srpnja na Viru, nepoznati počinitelj je iz mjesne lučice s gumenog broda u vlasništvu 37-godišnjeg državljanina Poljske otuđio vanbrodski motor. Materijalna šteta iznosi preko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Prekjučer, 24. srpnja u Pašmanu, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 45-godišnje hrvatske državljanke.Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

21. rujan 2024 05:20