StoryEditorOCM
KalelargaOD ZADRA DO VIRA

Ovoga vikenda kralo se sve: od SUP-a, bluetooth zvučnika, do sunčanih naočala, laptopa...

Piše Zadarski.hr
27. srpnja 2020. - 09:49

Policijski službenici tijekom vikenda dobili su nekoliko prijava teških krađa. Tako su u petak protiv nepoznatog počinitelja podnjeli kaznenu prijavu jer je  na Ravnicama u Zadru provalio u vozilo u vlasništvu 23-godišnjaka odakle je otuđio bluetooth zvučnik i punjač za mobitel. Materijalna šteta iznosi oko tisuća kuna. Isti dan, ali u Biogradu, iz kampa, nepoznati je počinitelj otuđio dasku na napuhavanje (SUP) u vlasništvu 38-godišnjeg državljanina Poljske. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Ni na Viru nije bilo mirno. U nedjelju, 25. srpnja, u poslijepodnevnim satima nepoznati počinitelj je provalio u kuću odakle je otuđio novac i mobitel u vlasništvu 65-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, te je i protiv njega državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe. isti dan, ali u večernjim satima, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 51-godišnje državljanke Austrije odakle je otuđio novčanik s dokumentima i novcem te prijenosno računalo. 
Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv njega je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U subotu je pak,  u Murvičkoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio sunčane naočale Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

27. travanj 2024 03:32