StoryEditorOCM
KalelargaOPELJEŠILI IH I NESTALI

Pazite li na svoje stvari? Donosimo informacije gdje se kradu skuteri i električni romobili, a gdje ‘operiraju‘ džepari!

Piše Zadarski.hr
17. srpnja 2023. - 10:26

U Ulici Frane Alfirevića nedaleko gradskog mosta u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u stan, odakle je otuđio novac i zlatni nakit u vlasništvu 57-godišnjakinje. Materijalna šteta je oko tisuću eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Na predjelu Crvenih kuća ukraden je skuter u vlasništvu štetu 19-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više stotina eura, a kaznena prijava podnesena je protiv nepoznatog počinitelja.

Na zadarskom Poluotoku je nepoznati počinitelj je iz broda u vlasništvu 41-godišnjaka otuđio torbicu s mobitelom, ključevima od vozila te raznim dokumentima. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava.

U Benkovcuje  nepoznati počinitelj je iz novčanika otuđio novac u vlasništvu 21-godišnje hrvatske državljanke. Materijalna šteta iznosi više od 100 eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

U Zadru, na predjelu Arbanasa, na štetu 25-godišnjeg državljanina Mađarske nepoznati počinitelj otuđio je električni romobil, vrijednosti nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

U Biogradu je nepoznati počinitelj je otuđio dva bicikla u vlasništvu 45-godišnjeg hrvatskog državljanina. Materijalna šteta iznosi oko 2 tisuće eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

U Zadru na predjelu Poluotoka nepoznati počinitelj je otuđio novčanik s dokumentima i novcem u vlasništvu 38-godišnjeg stranog državljanina. Također, 22-godišnjaku u Petrčanima i 38-godišnjem državljaninu Italije u Ninu, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel.

02. svibanj 2024 13:22