StoryEditorOCM
KalelargaNEVJEROJATNA SREĆA

Pijana Zadranka (38) noćas pokosila semafor kod Eurospina i prošla bez ozljeda. Izgubila je dozvolu, no hoće li platiti novi prometni znak?

Piše Zadarski.hr
21. siječnja 2024. - 10:00

Jedan semafor i jedan osobni automobil teško su stradali, a pijana vozačica je prošla bez ikakvih ozljeda, rezime je neobične prometne nesreće koja se u noći sa subote na nedjelju dogodila kod trgovine Eurospin u Zadru, točnije na križanju Ulice 4. gardijske brigade, Ulice Ante Starčevića i Ulice Bleiburških žrtava.

Negdje oko 2.30 sati, vozačica je došla do križanja na kojem je imala zeleno svjetlo, ali brzinu svog automobila zadarskih tablica nije prilagodila uvjetima i stanju na cesti. Izletjela je s prometnice na prometni otok zabivši se u semafor kojeg je i srušila.

Vozačica stara 38 godina na sreću nije imala nikakve ozljede, no policija joj je zato izmjerila koncentraciju od 1,18 promila alkohola u krvi.

Odmah joj je oduzeta vozačka dozvola, a protiv nje će biti ponijeta i prekršajna prijava za vožnju u alkoholiziranom stanju te izazivanje prometne nesreće.

Možda da joj uračunaju i novi semafor?

07. rujan 2024 20:30