StoryEditorOCM
KalelargaTAPKANJE NA MJESTU

Policija još uvijek istražuje tko je gradonačelniku Dukiću "obojao" automobile. Zašto Mate Lukić ušato "u" na svom autu nije prijavio?

Piše Zadarski.hr
22. veljače 2024. - 12:25

Zadarska policija još uvijek provodi kriminalističku istragu u cilju otkrivanja počinitelja koji je u srijedu u jutarnjim satima kantom zelene boje zalio dva automobila u dvorištu obiteljske kuće gradonačelnika Zadra Branka Dukića.

U napadu na imovinu prvog čovjeka Zadra stradao je jedan njegov osobni i jedan službeni automobil. Šteta još uvijek nije procijenjena, a cijeli je događaj prijavio sam Dukić koji je oštećene automobile zatekao prije odlaska na posao.

Istovremeno s napadom na imovinu gradonačelnika, gradski vijećnik HSP-a Mate Lukić na društvenim je mrežama objavio da je i njemu oštećen automobil, odnosno da mu je netko na vozačevim vratima urezao ušato "u". Lukić međutim tu štetu nije prijavio policiji, tako da se ona njegovim slučajem ne bavi, što on obilato koristi kao dokaz vlastite "hrabrosti" u odnosu na Daniela Radetu, koji je prošlog tjedna, uoči velikog skupa SDP-a, zaliven kantom kemikalija i fekalija u središtu grada. Bio je to što verbalni što fizički, ukupno deveti napad na predsjednika zadarskog SDP-a u zadnjih nekoliko mjeseci. 

- Policija još uvijek istražuje slučaj zalijevanja bojom automobila ispred kuće gradonačelnika Dukića. Što se tiče automobila Mate Lukića, o tome nemamo nikakvu prijavu - odgovorili su nam iz zadarske policije. 

26. travanj 2024 18:09