StoryEditorOCM
KalelargaPREMLAĆIVANJE U TURNJU

Policija provela krim istragu nad osam osoba od kojih su dvije maloljetne, Denniju je glavu stolicom smrskao 18-godišnjak

Piše Zadarski.hr
20. srpnja 2023. - 15:07

- Policijski službenici Policijske postaje Biograd i Službe kriminalističke policije proveli su kriminalističko istraživanje nad šest hrvatskih državljanina u dobi od 18 do 27 godina te nad dva maloljetna hrvatska državljanina koje se sumnjiči da su 17. srpnja u ranojutarnjim satima u Turnju, na naročito drzak način verbalno, a potom i fizički napali 33-godišnjeg i 31-godišnjeg hrvatskog državljanina - priopćeno je u četvrtak oko 15 sati iz PU zadarske.

U  fizičkom napadu 31-godišnjak je zadobio lakše tjelesne ozljede dok je 33-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede, navodi se u priopćenju, o događaju koji je zgozio javnost i o kojem smo detaljno izvještavali. Pretučeni mladić, koji je teško ozlijeđen, je 33-godišnji Denni Kelečević, a 31-godišnjak je njegov brat Michael.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, tijekom kojeg su policijski službenici proveli izvidne i dokazne radnje,  sumnja se kako mu je teške tjelesne ozljede nanio 18-godišnjak uslijed udarca stolicom u predjelu glave.

Osumnjičeni 18-godišnjak će danas u zakonskom roku biti predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave zadarske, a protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljede.

Nadalje, zbog prekršaja naročito drskog i nepristojnog ponašanja, protiv petorice hrvatskih državljanina u dobi od 27, 23, 22, 20 i 18 godina te dva maloljetna hrvatska državljanina policija pokreće prekršajni postupak.

S obzirom da su u događaju sudjelovale i maloljetne osobe, policija će putem izvješća izvijestiti nadležne institucije zbog poduzimanja mjera iz njihove nadležnosti.

Kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja, poručeno je iz PU zadarske.

28. svibanj 2024 03:21