StoryEditorOCM
KalelargaHITNA STIGLA IZ NINA

Potpredsjednik zadarskog SDP-a Erol Gaši: "Iz Hitne pomoći netko mora dati ostavku zbog sramotnog slučaja ispred ‘Vodovoda‘, gdje ih se čekalo 40 minuta!"

Piše L.B.
13. travnja 2022. - 12:40

Potpredsjednik Gradskog odbora zadarskog SDP-a Erol Gaši je zatražio ostavke odgovornih u sustavu Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, zbog činjenice da se Hitna pomoć za čovjeka kojemu je pozlilo ispred "Vodovoda", i koji je tamo i umro, u srijedu ujutro čekala 40 minuta, te je na koncu vozilo došlo iz Nina.

- Nakon što sam iz pouzdanih izvora primio informaciju kako je nesretnom čovjeku koji je doživio srčani udar kod Pomorske škole, Hitna pomoć dolazila 40 minuta iz Nina (!!!), nazvao sam redom zadarsku policiju, Zavod za hitnu pomoć Zadarske županije i sve od kojih sam dobivao brojeve da mi potvrde ovu skandaloznu informaciju. Sve što sam dobio je prebacivanje loptice s jedne na drugu stranu, čime su zapravo potvrdili informacije koje sam dobio. Od svih odgovornih u sustavu koji je danas u potpunosti zakazao i pokazao totalno nefunkcioniranje u kriznoj situaciji, očekujem hitne ostavke!

Obitelji preminuloga izražavam najiskreniju sućut, napisao je na svom Facebook profilu Erol Gaši.

26. travanj 2024 20:53