StoryEditorOCM
Kalelarga"FRIŠKO IZ UVOZA"

Radeta o troškovima za ribu pred put u New York: "Pokrili su Zadrani i koncert, platit će i tih 5-6 tisuća eura za kovače"

Piše Zadarski.hr
2. prosinca 2023. - 09:09

Nakon županijske vijećnice Petre Žitko, nabavkom ribe pred put delegacije Turističke zajednice Grada Zadra u New York, pozabavio se i čelnik zadarskog SDP-a Daniel Radeta. Evo što kaže:

-Pred sam put u New York, Bianco Dukich poslao je svog najboljeg prijatelja u nabavku namirnica. Dao mu je uputu kako svih 12 apostola vole oboritu ribu vrhunske kvalitete i kako riba mora biti friška kao da je živa.

I tako njegov najbolji prijatelj ode u Marikomerca i kupi 17,2 kg kovača za 1.166,78 €. 

Ali kako frend i nije baš puno pametan i kako je ovo "friška" shvatio doslovno, najbolji prijatelj Binaca Dukicha nakon limuzine, organizira i privatni transfer za kovače, ali valjda žive, jer kako dugačije objasniti cijenu. Izvadi im vize, kupi avionsku kartu i pošalje ih direktno u New York za samo 5.167,91€. 

No uzaludan je trud bio najboljeg prijatelja jer se  ribarnica nalazi svega 6 minuta udaljenosti od restorana Delmonico‘s, koja u ponudi ima kovače/eng. John Dory, St Pierre or Peter‘s fish. 

Al ajde, imao je frend i većih promašaja. Jednom ga je Bianco poslao da organizira koncert. Pokrili su Zadrani i koncert, platit će i tih 5-6 tisuća eura za kovače. TOTAL: 6.334,6 eura, izračunao je Radeta

27. travanj 2024 22:58