StoryEditorOCM
KalelargaEURO PO METRU

Na Trgu pet bunara SDP gubi prostore, a Grad iznajmljuje 35 kvadrata u Medulićevoj 2, gdje je sjedište HDZ-a! Ništa od "dobrosusjedskih odnosa"...

Piše P.O.
25. studenog 2022. - 10:34

Točno na Dan Grada Zadra raspisan je javni natječaj za najam jednog gradskog prostora i to onog u Medulićevoj 2 od 35 kvadratnih metara. Djelatnost je definirana kao „ured za rad političke stranke”, traži se najamnina od jednog eura po kvadratu, a jamčevina je 1.300 kuna.

Pravo sudjelovanja na javnom natječaju imaju političke stranke koje djeluju kao parlamentarne stranke i sudjeluju u radu Gradskog vijeća, a nemaju već dodijeljen prostor za rad od strane Grada Zadra. Nedavnom sudskom presudom SDP je izgubio prostor na Trgu pet bunara, ali je uložena žalba, pa će SDP na Trgu pet bunara ostati dok postupak ne bude definitivno okončan.

Procjenjujući da je prostor u Medulićevoj premalen za njihove potrebe, u SDP-u se ne planiraju javiti na upravo raspisani natječaj. Tako zasad neće biti ništa od „dobrosusjedskih odnosa” SDP-a s HDZ-om koji se također nalazi u Medulićevoj 2.

 

 

02. svibanj 2024 06:10