StoryEditorOCM
KalelargaLOPOVSKA POSLA

U Benkovcu ukrali novac, u Posedarju alkoholna pića, u Zadru gorivo, u Pagu tablet, akumulatore i ribarsku opremu, a na Viru biciklu

Piše Zadarski.hr
30. ožujka 2022. - 12:37

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za krađu. Sumnjiči ga se da je sredinom mjeseca ožujka ove godine u Benkovačkom selu, iz radionice u vlasništvu 62-godišnjaka otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

U vremenu od 7. do 22. ožujka u Posedarju, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 73-godišnjakinje odakle je otuđio alkoholna pića i sušilo za kosu. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

S ponedjeljka na utorak u Ulici Gospe Maslinske u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u teretno vozilo u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio gorivo. 

Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

S ponedjeljka na utorak u Pagu nepoznati počinitelj je s broda 63-godišnjeg vlasnika otuđio tablet, dva akumulatora te raznu brodsku i ribarsku opremu. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer, 29. ožujka u jutarnjim satima na Viru nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 73-godišnjakinje. 

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

21. rujan 2024 05:16