StoryEditorOCM
KalelargaSTRAŠNA VIJEST

U Obrovcu od eksplozije večeras smrtno stradalo dijete, dvije žene prevezene u zadarsku bolnicu na pružanje pomoći! Imamo prve informacije s terena

Piše A. V. Š.
19. lipnja 2024. - 21:21

NOVO: Prema neslužbenim informacijama, navodno je riječ o obitelji iz Češke koja se zaustavila automobilom na području Bilišana, uz samu cestu. Razlog je, navodno, bio kvar na vozilu. U tom trenutku došlo je do eksplozije koja je zavšila tragedijom. Što je eksplodiralo, za sada nitko ne želi nagađati. 

RANIJE: 

Danas oko 18 sati na području Obrovca iz sada neutvrđenog razloga došlo je do eksplozije.

U navedenom događaju smrtno je stradalo dijete dok su dvije ženske osobe kolima Hitne medicinske pomoći prevezene u Opću bolnicu Zadar na pružanje daljnje liječničke pomoći.

Policijski službenici osiguravaju mjesto događa, a nakon što se ispune svi sigurnosni uvjeti pristupiti će se provođenju očevida.  O događaju je upoznato nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Županijska cesta ŽC-6025, Bilišane - Bogatnik, od 20.05 sati zatvorena je za sav promet, te se vozače savjetuje da koriste druge zaobilazne pravce.

Osim ovih informacija, iz policije se nije moglo saznati ništa više jer se trenutno stvaraju uvjeti za provođenje očevida.

Čeka se dolazak protuekspozivne jedinice.

19. lipanj 2024 22:56