StoryEditorOCM
KalelargaEU CONEXUS ALIJANSA

U Valenciji su dodijeljene diplome prvoj generaciji magistarskog studija Marine Biotechnology, među njima je i studentica zadarskog sveučilišta!

Piše Zadarski.hr
13. srpnja 2024. - 13:44

- Zajedno s rektorom Sveučilišta u Zadru prof. dr sc Josipom Faričićem prisustvovala sam jucer posebnom dogadjaju u Valenciji. Dodijeljene su diplome prvoj generaciji uspjesnih polaznika dvogodisnjeg magistarskog studija Marine Biotechnology koje je ova sveucilisna alijansa pokrenula medju prvima u Europi- objavila je dr. sc. Danica Ramljak  viša savjetnica za znanost i obrazovanje u Svjetskoj banci koja volontira u nadzornim odborima splitskog i zadarskog sveučilišta.

image

Dodijela u Valenciji

/Slobodna Dalmacija

- Ovo je veliki uspjeh jer je 30-ak polaznika iz 28 zemalja s 4 kontinenta, ukljucujuci i studenticu iz Privlake kod Zadra, dobilo priliku završiti moderan i kvalitetan te za daljnju karijeru itekako pozeljan i atraktivan magistarski studij uz stipendiju od 1400 eura mjesecno. Čestitam svim sveucilistima iz EU CONEXUS alijanse, a posebno Sveucilistu u Zadru. Naravno iskrene cestitke studentima i njihovim obiteljima- napisala je Danica Ramljak. 

17. rujan 2024 07:24