StoryEditorOCM
KalelargaŽIVOT JAČI OD POŽARA

Valčići dobili prinovu: Dobrodošao u naše živote Emanuel. Ili na hebrejskom "Bog je s nama"... Zaista, rodio se kao beskućnik, a živjet će kao kralj!

Piše M.K.
18. lipnja 2021. - 10:10

Davor Valčić, poznati zadarski radijski voditelj koji je s obitelji u požaru zgrade u staroj gradskoj jezgri ostao bez stana, dobio je sinoć u zadarskom rodilištu prinovu.

- Dobrodošao u naše živote Emanuel. Ili na hebrejskom "Bog je s nama". Jer zaista je tako... Rodio se kao beskućnik, a živjet će kao kralj - napisao je Davor u emotivnoj poruci za koju je dobio stotine komentara i izraza podrške svojih prijatelja.

Na taj je način ipak sretno okončana drama njegove obitelji koja je u strahovitom požaru ostala bez doma, a trudna supruga koja je svakog trenutka trebala roditi, kći i on - na ulici.

image
Na fotografiji: u pozaru je veliku stetu pretrpio stan poznatog zadarskog glazbenika i raadijskog voditelja Davora Valcica(u sredini).
Luka Gerlanc/Cropix

"Ovo je Zadar" - bila je optimistična Davorova rečenica koja je pokrenula veliki lanac pomoći mladoj obitelji. Grad im je osigurao zamjenski stan, a preko društvenih mreža organizirano je opremanje stana najnužnijim pokućstvom, te je uz to pokrenuto i prikupljanje financijske pomoći za obnovu spaljenog doma.

U kratkom roku prijatelji su mu opremili stan kako bi beba imala gdje doći kući s mamom, a onda je sinoć odjeknula najljepša vijest: Davor i njegova supruga postali su roditelji malog zdravog dječačića!

Čak je i njegovoj sestrici "preživio" medo u izgorenom stanu i sve je nekako ipak došlo na svoje mjesto.

image
Davor Valčić i medo
Dnevnik.hr

Čestitamo Davore, glavu gore, život sve pobjeđuje!

15. travanj 2024 14:00