StoryEditorOCM
KalelargaJOŠ JEDAN FIZIČKI ISPAD JU JITZU PRVAKA

Vedran Ikić priveden zbog napada na konobara!

Piše B.S.
25. rujna 2018. - 23:43
9855345

Zbog još jednog fizičkog ispada, policija je na obavijesni razgovor privela 43-godišnjeg Vedrana Ikića, bivšeg svjetskog prvaka u ju-jitzu, bivšeg policajca i suvlasnika zadarskog kluba “Zara beach”. Ikić je prije nekoliko dana prijavljen zbog fizičkog napada na djelatnika jednog zadarskog ugostiteljskog objekta kojeg je, navodno, udario šakom u glavu.

- Obrada događaja je još u tijeku. Zasad ne možemo reći ništa više jer se još utvrđuju sve okolnosti - rekao je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.

Što je bio povod fizičkog napada zasad još službeno nije poznato, no Ikiću je ovo već drugi ispad u kratkom vremenu. Sredinom rujna na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjen je novčanom kaznom zbog narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način. Utvrđeno je da je u noćnom klubu “Podroom” prošle godine lakše ozlijedio Zadranku koja je s prijateljicama slavila rođendan. Ikić je djevojku prvo rukama uhvatio za vrat, a zatim počupao za kosu i vukao prema podu govoreći: ‘Tko si ti, ja sam u Zadru neko i nešto’.

Sredinom rujna Općinsko državno odvjetništvo u Zadru (ODO) podignulo je pak optužnicu protiv njega i 45-godišnjeg Jose Skoblara zbog kaznenog djela skidanja i povrede i službenog pečata. Skoblar i Ikić se, naime, optužnicom terete da su tijekom listopada prošle godine u ulici Kolovare u Zadru, ulazili u ugostiteljski objekt Zara beach, koji je prethodno bio zapečaćen pečatom Carinskog ureda Zadar.

08. svibanj 2024 21:57