StoryEditorOCM
KalelargaVERBALNI OKRŠAJ

Video: Pogledajte kako su se lijepo izvrijeđali Ksenija Gregov i Ante Rubeša na županijskoj skupštini. A da umjesto maski neki nose - brnjice?

Piše I.I./I.N.
23. srpnja 2020. - 11:52

U Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru u tijeku je sjednica Skupštine Zadarske županije.

Ni današnji aktualni sat nije mogao proći bez uobičajenog političkog folklora, neukusnih svađi, međusobnog vrijeđanja i suvišne galame na rubu incidenta. Baš je lijepo gledate te 'narodne zastupnike' kako se lmeđusobno šamaraju, a sve tobože kako bi ni nama bilo bolje.

Dakle, nakon što je vijećnica Ksenija Gregov - koja mijenja stranke kao čarape i trenutačno je u klubu Milana Bandića, ali kao nezavisna - postavila pitanje o Udruzi Brodarica koja posluje u prostorima MO Brodarica, izašla je na balkon razgovarati na telefon, a vijećnik Akcije mladih i član MO Brodarica Ante Rubeša je došao do nje d ajoj 'nešto objasni' pa je između njih izbio verbalni fajt.

Nakon što su se propisno izvrijeđali derući se jedan na drugog, sve se smirilo, a aktualni sat je nastavljen. Možda bi nekim vijećnicima umjesto protuepidemijskih zaštitnih maski bilo bolje da nose brnjice. 

Kako je to zvučalo i izgledalo, pogledajte u videu:

27. travanj 2024 02:56