StoryEditorOCM
RegionalZAMRLE AKTIVNOSTI

Klub Zadrana u Zagrebu: regrutni centar HDZ-a ili okupljalište budućih uspješnih poduzetnika?

Piše Iva Ivanac
28. listopada 2020. - 20:40

Izvješće o radu i financijsko izvješće zadarskog kluba u Zagrebu tražio je u pisanom obliku nezavisni vijećnik Mladen Malta. 

- Kako se pandemija koronavirusa odrazila na aktivnosti u klubu, tko u njega dolazi? Nemam ništa protiv promocije Zadra u drugom gradu, ali želim da se to transparentno vodi, zato i tražim pisana izvješća. Zadarski se klub spominje kao regrutacijski centar HZD-a, a nadam se da neće na kraju ispasti kao famozni klub u Slovenskoj ulici, kazao je Malta tražeći od Grada da mu se, također u pisanom obliku, dostavi od kojih tvrtki grad nabavlja maske, dezinficijense, higijenske potrepštine, kao i toaletni papir, u kojim količinama i po kojoj cijeni. 

- Zbog cjelokupne situacije s pandemijom sve aktivnosti kluba su svedene na minimum. Klub inače koriste i umirovljenici. Takva politička dimenzija kluba mi nikad nije padala na pamet, ali želim istaknuti kako su studenti koji su nekada dolazili u klub sada uspješni poduzetnici, vlasnici tvrtki, zaposlenici u tijelima uprave, kazala je pročelnica Upravnog odjela za gradsku samoupravu i opće poslove, Dolores Grdović Kalmeta dodajući kako će vrlo rado vijećniku Malti dostaviti pisana izvješća o radu kluba. 

26. travanj 2024 22:12