StoryEditorOCM
RegionalBOLNICA NA UGLJANU

"Marcelić je smetao Knezu, a Knez se u Biogradu ponaša kao Bandić u Zagrebu", uzrujala se vijećnica zbog stanja u bolnici na Ugljanu

Piše L.B.
14. prosinca 2020. - 14:22

Na online sjednici Županijske skupštine vjećnica Ksenija Gregov (nezavisna) je prozvala župana Božidara Longina zbog stanja u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan (PBU), konkretno zbog „eskalacije korone“ u toj bolnici i neprimjerenih nastupa ravnatelja Mladena Mavara.

- Zbog pojave korone u bolnički sustav prozivalo se ravnatelja bolnice u Biogradu, a što se misli poduzeti na Ugljanu? Sigurna sam da Andrija Marcelić nije donio virus u torbi u bolnicu, pa bi pravila trebala biti ista za sve. Ili da kažem istinu: Marcelić je smetao Knezu, a Knez se u Biogradu ponaša kao Bandić u Zagrebu – izjavila je Ksenija Gregov.

Župan Longin odgovorio je da PBU do prije nekoliko dana nije imala niti jednog zaraženog, što je „presedan u Hrvatskoj“, te da Županija jako dobro skrbi o ovoj bolnici gdje su pacijenti dobro zbrinuti.

- Svaka pomoć toj populaciji ipak je dobrodošla, neki se prilikom otpusta vraćaju u vrlo teške životne uvjete. Stoga nije naodmet pomoći, a Županija je u PBU uložila više od 35 milijuna kuna - zaključio je župan.

25. travanj 2024 17:35