StoryEditorOCM
SportKUP NINA

Branitelj naslova domaća Aenona teže od očekivanog savladala oslabljenu mladež Zatona

Piše Robert Zorić
25. srpnja 2023. - 14:45

Kako se kraju bliži natjecanje po skupinama, tako je i broj ekipa koje su izborile prolaz u među osam, sve veći.

Od ranije poznatim četvrtfinalistima Kontrol biro Teatro baru i Žeravi, pridružili su se novim pobjedama i stopostotnim učinkom nakon dva kola – domaća Aenona i najugodnije iznenađenje ekipa MNK Termin.

 

REZULTATI

MNK AENONA – CAFE BAR ŠPAR 9:6

MNK AENONA: Sušić, Čvrljević (1), Škara (4), Šamija (3), Jurjević Ađić, Lovre Kresović (1), Čirjak. Voditelj: Jurica Magaš.

CB ŠPAR: Jure Peroš, Grgec (2), Frane Peša (3), Roko Peroš, Čeo Špar. Voditelj: Frane Raspović.

Branitelji naslova iz domaće Aenone u ovaj susjedski derbi ušli su pomalo neozbiljno, što su Zatonjani zamalo kaznili. Mladež Zatona nije se predavala, početni zaostatak (3:0, 6:3) u jednom su trenutku smanjili na gol razlike (7:6), ali za potpuno iznenađenje nisu imali ni sreće a ni kvalitete.

 

MNK TERMIN – STANOVI BILBAO 7:0

MNK TERMIN: Tolo, Lovre Matak (2), Rip, Plazibat (2), Čavrag, Bukvić (1), Šimičević (1), Jurjević (1), Cindrić. Voditelj: Marlon Duspara.

STANOVI BILBAO: Dujić, Zelić, Pernjak, Grgić, Perica, Bulat. Voditelj: Krešimir Pilipović.

Termin se prometnuo u jednu od najozbiljnijih i najorganiziranijih ekipa na ovom turniru. Osim zajedništva, posjeduju i širinu klupe, a uz to prikazuju i kvalitetne partije koje su kapitalizirali sa dvije pobjede, vrijedne prolaska u četvrtfinale.

 

MNK KRNEZA BEACH BAR SUNSET – BURA VENTURES 6:2

MNK KRNEZA BB SUNSET: Frane Čolak, Šoletić (2), Jos. Babić, Miočić (1), Iv. Babić, Dušević, Mršić (1), Jelinić (1), Martinović (1). Voditelj: Hrvoje Čolak.

BURA VENTURES: Babić, Brzoja, Marić (2), Luka Vukšević, Marko Vukšević (1), Ročak, Rončević. Voditelj: Boško Vukšević.

Nakon što su oba ova sastava na otvaranju upisala poraze, ovaj međusobni sraz bio im je odlučujući kako bi zadržali izglede za prolazak skupine. Krneza je u tome donekle uspjela, jer imaju još jednu utakmicu u posljednjem kolu, dok su Vukševići iz Zatona i njihovi prijatelji drugim porazom svoje šanse sveli na teoriju.

Raspored za utorak:

Beach bar Batela Privlaka – MNK Albatros (20.30 sati) 

Tasty food Wellcome production Pag – Stanovi Bilbao (21.30) 

Bura Ventures – MNK Žerava (22.30)

06. svibanj 2024 09:51