StoryEditorOCM
SportKUP NINA

Debitanti iz ‘Zadar aluminija‘ sedmicom otvorili turnir: uvjerljivoj pobjedi svojih djelatnika nazočio i vlasnik firme Milivoj Subašić

Piše Robert Zorić
20. srpnja 2023. - 13:22

Prve večeri na ninskoj Dvorini po sedam golova u svoje su pobjede ugradili Zadar aluminij i Kontrol biro Teatro bar. Do prvih bodova u skupini, obje su ekipe stigle puno boljim izdanjima u prvom poluvremenu. Zadar aluminij je okupio dobru momčad i odmah se na startu odvojio protiv ekipe iz Zatona ostvarivši iznenađujuće vrijedan trijumf. S druge strane Kontrol biro je sa svega petoricom igrača protiv domaće ekipe MNK Nin u potpunosti opravdao ulogu favorita.

REZULTATI

ZADAR ALUMINIJ – CB ŠPAR 7:3

ZADAR ALUMINIJ: Jurjević, Vulić (3), Anić, Sabalić (1), Ju. Peroš, Narančić (2), Pedić (1), L. Torbarina, Čačić. Voditelji: Dragan Jokić i Nebojša Olujić.

CAFE BAR ŠPAR: Šime Peša, Grgec (3), Lovre Peša, Jure Peroš, Frane Peša, Miljković, Roko Peroš, Leo Špar, Luka Peroš, Josip Špar. Voditelj: Bruno Špar.

Debitanti na ninskom turniru, ekipa Zadar aluminija, sastavljena od djelatnika te tvrtke, nije mogla poželjeti bolje otvaranje. Vrlo uvjerljivo su slavili protiv Zatonjana okupljenih pod imenom Cafe bar Špar. Do prve pobjede predvodio ih je trostruki strijelac Josip Vulić. S tim da je potez večeri svakako prekrasan i za mali nogomet rijedak pogodak Martina Pedića, u stilu Marca van Bastena u finalu EURO-a 1988.

Pobjedu svoje ekipe na tribinama je pratio i Milivoj Subašić, vlasnik i prvi čovjek Zadar aluminija. U društvu s njim bio je Šime Peša iz Zatona, vlasnik željezarije Primat.

 

KONTROL BIRO TEATRO BAR – MNK NIN 7:0

KONTROL BIRO TEATRO BAR: Tomljanović, Zanki (1), Genda (4), G. Režan, St. Sušić (1), Kojić (1). Voditelj: Dino Kevrić.

MNK NIN: Lovre Orlić, Tome Mustać, David Orlić, Filip Medić, Mataković, Brane Lipotica, Roko Morović, Frane Magaš, Branimir Kuzmar, Antonio Vranjković, Filip Ljubičić. Voditelj: Frane Lipotica.

Domaćim momcima iz Nina ovaj će turnir poslužiti kao uigravanje i priprema pred nadolazeću sezonu, kako bi obnovili klub i prijavili su u jednu od Županijskih liga. Njihova je nesreća u tome što su odmah na startu naletjeli na prošlogodišnjeg finalista Kontrol biro. Teško je bilo izbrojiti sve akcije i asistencije igrača KB. Valja notirati četverostrukog strijelca Vicu Genda, a na drugoj strani mladog i odličnog vratara Lovru Orlića iz Grba, pred kojim je lijepa malonogometni perspektiva.

Raspored za srijedu: Bura ventures – MNK Jasenice (21 sat), MNK Aenona – MNK Dassiado (22.30).

04. svibanj 2024 16:54