StoryEditorOCM
SportRUKOMET

Djevojčice Zadra dominiraju u drugom kolu 1. HRL U11! Zvijezda utakmica je Lana Marušić

Piše Zadarski.hr
17. listopada 2023. - 09:08

Drugo kolo 1. HRL za U 11 djevojčica bilo je uzbudljivo i puno sportskog duha, a djevojčice Zadra pokazale su se kao prave zvijezde ovog vikenda. S dvije impresivne pobjede, ova ekipa trenutno zauzima vrh tablice i ističe se kao favorit u ligi.

Ovaj vikend prva na rasporedu je bila utakmica protiv kluba ŽARK Split koje su dobile sa rezultatom 18:4, a u drugoj utakmici protiv ŽRK Trogir 58 svladale su protivnice sa rezultatom 18:7. Kroz oba susreta odigrana ovog vikenda, djevojčice Zadra su demonstrirale izvanredan timski duh i igrački talent. Osvojivši oba meča, ekipa je dosegla maksimalne bodove i sada se nalazi na prvom mjestu tablice.

Najsvjetlija zvijezda obje utakmice bila je Lana Marušić, koja je briljirala na terenu i proglašena je najboljom igračicom obje utakmice. Njena izvanredna izvedba u obrani i napadu bila je ključna za uspješne rezultate ŽRK Zadra.

Trener ŽRK Zadra, Žarko Jakšić, bio je oduševljen izvedbom svojih igračica i izjavio je: "Ovo je bio sjajan vikend za nas. Djevojke su naporno radile na treninzima i vidimo rezultate na terenu. Lana Marušić je bila nevjerojatna, ali moram pohvaliti cijelu ekipu na sjajnom timskom radu."

Ovaj izvanredan početak sezone obećava svijetlu budućnost za ŽRK Zadar. S ovoliko talenta i entuzijazma, ova ekipa će zasigurno ostati u središtu pažnje tijekom cijele sezone. S nestrpljenjem iščekujemo njihove naredne utakmice i pratit ćemo kako će se razvijati njihov uspjeh u ligi.

03. svibanj 2024 10:33