StoryEditorOCM
SportPAKOŠTANE KUP 2020

Drage se popele na Velebit, Konoba Nikol preplivala Jezera, a Popaj napucao Tinj

Piše Ivica Gjergja
25. lipnja 2020. - 09:39

Večer malog nogometa na turniru u Pakošanima otvorili su vremešne momčadi Draga i Velebita. Obje u svojim redovima imaju dosta poznatih imena koja su u svoje vrijeme „žarila i palila“ na malonogometnim terenima, a sada im je to rekreacija. Jure Čulina, Marin Klanac i Josip Lončar kod Velebita, te Drago Verunica, Alen Juričić i Mile Vulin kod Draga, dovoljno kazuje kakva se kvaliteta našla na jednom mjestu.

Kada su oni ukrstili koplja bio je to sraz koji gledatelje ne ostavlja ravnodušnim. Igra je bila na visokoj razini, vodila se bespoštedna borba, a na kraju su Drage postigle gol više i izbacile iz daljnjeg natjecanja Velebit.

image
Gledatelji na Pakoštane kupu 2020
I. Gjergja

Konoba Nikol je izuzetno dobro ukomponirana momčad na svim pozicijama je odlično pokrivena tako da njen uspjeh nije slučajan. S lakoćom su potopili Jezera uvalivši im šesticu, na oduševljenje razdraganog gledateljstva. Akcije su bile izvrsno izvedene, a plod takvih kreacija su postignuti zgodici. Njihov korpulentni vratar Jure Ćustić, ujedno i kapetan, svojim obranama daje sigurnost napadu koji je predvođen Filipom Sentićem ubojit. Sigurno je da će daleko dogurati na turniru.

Popaj je zabio Tinju tri čista komada. Igrači Popaja Roko Jurić i Renato Nović svojim su zgodicima osigurali pobjedu i prolaz dalje u natjecanju na turniru. Vrijedno je istaći i igru Tinja, ali ovaj put brana njihovim strijelcima bio je vratar Antonio Zdrilić, popularni Stampi.


REZULTATI

Veterani

DRAGE – VELEBIT 3:2

image
Ekipa Drage (veterani)
I. Gjergja

PAKOŠTANE – Malonogometno igralište Krč. Gledatelja 250. Suci: Krešo Zrilić i Damir Lerga.

DRAGE: Marušić, Verunica 1, Juričić, S. Vulin, M. Vulin J. Vulin (ag), Sorić 1, Miletić 1. Voditelj: Mile Vulin.

VELEBIT: Džaja, Vulelija, Klanac, Lončar, Šimunac, Čulina 1, Šunjić. Voditelj: Dalibor Mamić.


 

Seniori

KONOBA NIKOL – JEZERA 6:0

image
Ekipa Jezera
I. Gjergja

KONOBA NIKOL: Ćustić, Orlović, Šarlija 1, M. Surać 2, LuČić, Rončević 3, Sentić, Vukančić, Zdrilić, Matijević, F. Surać. Voditelj: Karlo Starčević.

JEZERA: Pirjak, S. Klarin, Bračanov, Babac, Bašić, Šimat, Ljubić, M. Klarin, L. Klarin, Petrović.


 

TINJ – POPAJ 0:3

TINJ: Novaković, Jurjević, Bašić, Erlić, Čirjak, Perković, Bobanović, Bašić, Prtenjača, Peraić, S. Čačić, S. Bašić. Voditelj: Ivan Erlić.

POPAJ: Zdrilić, Rosić, Jurić 2, Nović 1, Mikulić, Batur, Mršić, Tabula, Volpi, Katuša, Čirjak, Mikulić. Voditelj: Ivan Budan.


 

Danas (četvrtak) igraju:

U 20 sati Škabrnja – Pirovac veterani

U 21 sat Skalice 2017 – CB Firma – seniori

U 22 sata Ludogorec – Akva Biograd - seniori

26. travanj 2024 12:19