StoryEditorOCM
SportSUSRET U SINJU

Dva dana nakon pobjede nad Hermes Analiticom Zadrani sutra gostuju kod Alkara!

Piše KK Zadar
26. siječnja 2021. - 15:25

Dva dana nakon pobjede nad Hermes Analiticom Zadrani u srijedu gostuju kod Alkara. Zaostala utakmica 15. kola HT Premijer lige počinje u 18 sati.

U prvom dvoboju ove sezone Zadar je uvjerljivo slavio u Krešinom domu rezultatom 91:63. Alkar nakon 17 odigranih utakmica ima 5 pobjeda i 12 poraza.

- Za dva dana imamo novu utakmicu, sport je takav. Sve što je bilo jučer se zaboravlja, gleda se danas i sutra. Alkar je zahtjevan protivnik, bit će to drugačija utakmica nego što je bilo u prvom dijelu sezone, pošto Alkar igra puno bolje kod kuće nego u gostima. Njihov trener je energičan, dosta dobar motivator, zna kako motivirati svoju ekipu naročito na domaćem terenu. Upisali su vrlo važnu pobjedu u Osijeku tako da će sigurno biti motivirani. Trebat ćemo regenerirati ekipu i pripremiti se za novi izazov koji nas čeka u Sinju. Ja to ponavljam cijelo vrijeme, težak je ritam ali takva je godina. Mislim da smo mi dobili dosta samopouzdanja s pobjedom protiv Krke, to nam je puno značilo - rekao je trener Ivan Perinčić.

- Imamo gust raspored ali moramo to odraditi. Sad smo upisali dvije važne pobjede na gostovanju, mislim da je ova pobjeda u ABA ligi dala dodatan naboj ekipi i snagu za dalje. Alkar možda trenutno ne igra najbolje, ali svakako je nezgodna ekipa pogotovo na domaćem terenu. Naravno mi tamo idemo kao favoriti, idemo odraditi dobru utakmicu i vratiti se kući s pobjedom - istaknuo je Antonio Jordano.

02. svibanj 2024 08:35