StoryEditorOCM
SportKOŠARKA

Iz vodstva Eurolige stigla je zahvalnica za organizaciju turnira „Adidas Next Generation”, reagirala Zdenka Zrilić

Piše D.Žura
26. svibnja 2023. - 18:11
Zdenka Zrilić i predsjednica Uprave Hanza medije Ana Hanžeković Krznarić na turniru u ožujkuIva Perinčić

Na adresu zadarske tvrtke Sport Event d.o.o. i na ruke direktorice Zdenke Zrilić, predsjednice Organizacijskog odbora ANGT turnira, iz vodstva Eurolige stigla je zahvalnica. Prenosimo je u cijelosti.

„U ime košarkaške Eurolige čestitam Vam na odličnoj organizaciji i suradnji prije i tijekom Eurolige 2023., kvalifikacijskog turnira „Adidas Next Generation”, koji je održan u dvorani „Krešimir Ćosić” u Zadru, u Hrvatskoj, od 3. do 5. ožujka 2023.

Željeli bismo vam zahvaliti na predanosti i profesionalnosti koju je pokazao cijeli vaš tim, posebno zahvaljujemo Vedranu, Branki i Igoru na trudu i profesionalnom pristupu tijekom turnira.

Vaš tim pokazao je fleksibilnost i punu suradnju kako bi se prilagodio svakoj situaciji, spremni i sposobni zadovoljiti potrebe događaja pružajući odgovore i rješenja koja su nam omogućila da uživamo u spektakularnom događaja s puno najboljih mladih igrača u Europi, edukativna priča za igrače i sjajne košarkaške utakmice organizirane na visokoj razini.

Bio bih zahvalan ako biste mogli prenijeti moju najiskreniju zahvalnost cijelom vašem timu koji je pridonio da događaj bude uspješan.

Uz moju osobnu zahvalu i srdačan pozdrav, Dejan Bodiroga, predsjednik košarkaške Eurolige”.

Na iskrene i tople riječi odgovorili su iz Sport Eventa....

- Zaista je lijep osjećaj dobiti ovakvu čestitku od strane Eurolige i g. Dejana Bodiroge osobno što je pokazatelj koliko košarkaški svijet van granica RH itekako cijeni naš rad te postignute rezultate u zadnjih devet godina.Ovo je potvrda da svoj posao radimo besprijekorno, iako smatram da prostora za napredak uvijek ima. Posebno me ispunjava činjenica da imam vrhunske profesionalce u svom timu i znam da smo na dobrom putu.U pripremi su brojni projekti koje posvećujemo radu s najmlađima (besplatni košarkaški kampovi) te nastavak suradnje s Euroligom u režiji Sport Eventa i Udruge Dani Krešimira Ćosića – zaključila je u Zdenka Zrilić.

20. travanj 2024 09:15