StoryEditorOCM
SportMAJSTORICA S CIBONOM JE VRHUNAC SEZONE

Lovre Bašić: Pozivam naše navijače i sugrađane - na vašim krilima želimo u finale!

18. svibnja 2018. - 14:39
zadar_cibona3-010317

Svima koji su srcem i dušom uz Zadar, želja je bila ako je ikako moguće "majstoricu" s Cibonom u kojoj će se odlučivati tko će u finale doigravanja za košarkaškog prvaka Hrvatske, međutim , zadarska momčad nije uspjela doći do druge pobjede. I sad je na redu veliki okršaj u Krešinm domu.

- Nema više nepoznanica između nas, više manje sve se zna. Nadam se da će nam se u nedjeljnoj utakmici priključiti i ozlijeđeni Brzoja i Vladović. S njima bi nam bilo puno lakše samim time što bi imali veću rotaciju - zbori Lovre Bašić koji je u dvije odigrane utakmice, prikazao zavidnu igru.

Ono što u trećem ogledu nije upitno jest potpora s tribina, navijači će zasigurno u velikoj mjeri popuniti tribine na Višnjiku. Nedvojbeno, na njih se može računati kao na "šestog" igrača....

-Moramo odigrati čvrstu i borbenu utakmicu kao u drugom poluvremenu one prve utakmice u Zadru, jer jedino tako možemo doći do pobjede. Pozivam sve navijače i sugrađane da nas dođu podržati u nedjelju. Znamo koliko nam je važna podrška s tribina i želimo na krilima naših navijača doći do finala - zaključio je Bašić.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 18 sati uz izravan prijenos na HRT – Drugi program i Arena sport TV.

 

POZIV S VIŠNJIKA: Dođite u dvoranu sat prije utakmice

 

Majstorica između Zadra i Cibone koja se igra u nedjelju 20. svibnja u 18:00 sati, a koja će odlučiti putnika u finale doigravanja za košarkaškog prvaka Hrvatske, očekivano je izazvala velik interes zadarske publike. Tim povodom organizator utakmice KK Zadar u suradnji sa ŠC Višnjik apelira na gledatelje da na utakmicu dođu bar sat vremena prije početka susreta.

Da bi se osigurao što brži ulazak u dvoranu te da bi svi na vrijeme zauzeli svoja mjesta i da se ne bi stvarale gužve na ulazima, vrata dvorane za sve posjetitelje bit će otvorena od 17:00 sati. Ulaznice za ovaj susret možete kupiti na blagajni ŠC Višnjik u petak i subotu od 10:00 do 18:00 sati i u nedjelju na dan utakmice od 10:00 sati pa do početka treće četvrtine. Cijene ulaznica iznose 30 kuna za tribine i obiteljski VIP te 40 kuna za ring i press.

03. svibanj 2024 05:09