StoryEditorOCM
SportNASTAVAK TRADICIJE

Malonogometni turnir "Bodulo Cup 2023" na Puntamici: Kreću natjecanja, ove godine rekordan broj sudionika - čak 104 ekipe!

Piše Ivica GJERGJA
22. lipnja 2023. - 17:47

Na Puntamici, nakon prikupljenih sudionika malonogometnih klubova koji će se natjecati na turniru „Bodulo cup 2023“ u kategorijama mladih - papaline, tića, seniori i veterani,  došao je dan početka turnira. Podsjetimo da se ovaj turnir održava 23 godine, a ove godine je prijavljen rekordan broj sudionika – ukupno 104 ekipe, od čega 50 seniora, 21 veterana, djece papalina 14, tića 18 ekipa.

Svi igraju nokaut sistem na ispadanje, a sve ekipe se umoljavaju da se pridržavaju satnice odigravanja utakmica koje će na vrijeme dobiti.

Donosimo raspored za 23. lipnja – petak:

Papaline u 19 sati Debeljak – Zlatna luka,

Tići u 19,30 sati Debeljak – Zlatna luka.

Seniori:

U 20 sati Sokin brig – Art cafe,

U 20,45 sati Opet bura okriće – Igračine,

U 21,30 sati Sukošan – Ludogorec trbakul,

22,15 sati Špar – Sokol,

22,45 sati Kratki korener – Hrvatska pošta.

Frane Fatović organizira nasljedni turnir „Ferućo Vukoša- Feri“!

Na „dugo i široko“ poznati malonogometni turnir „Ferućo Vukoša- Feri“ poznat je po svojim specifičnostima igranja malog baluna, penal se izvodi petom natraške, igraju u sastavu tri igrača i td. Trajao je 23 godine. Naslijedio ga je vrlo dobro, što i podaci o broju ekipa govori, „Bodulo Cup“ koji na neki način nastavlja tu tradiciju igranja malog baluna. Organizator i prvi čovjek – „Katica za sve“ je Frane Fatović, malonogometaš, trener, poduzetnik i organizator. Ove godine je izuzetno velik broj ekipa, brojka govori ukupno 104 sudionika na što je Frane ponosan, kratko nam je kazao:

- Nastavljam tamo gdje su moji prethodnici sa „Ferijem“ stali. Očigledno je da je zanimljiv turnir jer je velik broj prijavljenih u svim kategorijama. Ponosan sam na Ferija i na ovaj turnir, ekipe su spremne dati svoj maksimum, kratko nam je kazao Fatović, uz obvezno - Dođite Puntamika vas čeka.

 

30. svibanj 2024 13:54