StoryEditorOCM
SportZADRANIN, RAZIGRAVAČ I ŠUTER UOČI DVIJE VELIKE UTAKMICE

Marko Popović: “Užitak je igrati u Zadru“!

Piše Ivica Gjergja
21. veljače 2018. - 22:50
marko popović

„Gdje će suza nego na oko“, pa tako i Zadranin, razigravač i šuter Marko Popović u svoj Zadar sa reprezentacijom. Svakako da je jedan od najiskusnijih u sadašnjoj hrvatskoj reprezentaciji, a koja se nalazi u njegovom gradu na pripremama - mini pripremnom ciklusu, ali i velikom zadatku koji Hrvatsku očekuju u petak u srazu sa Rumunjskom u 18 sati i u ponedjeljak sa Nizozemskom u 20 sati.

- Treba pobijediti obje utakmice i to je naš najvažniji cilj. Situacija je jako ozbiljna i mi imamo, odnosno, krenuli smo sa 0-2. Nema predaje, sistem je takav kakav je, nema najboljih igrača, ali mi ostali moramo dati maksimum i ne pitati za pobjedu nego je uzeti. U reprezentaciji moraju igrati svi najbolji, svi se odazvati kako bi radili za dobrobit hrvatske košarke- rekao je Popović.

Vjerujemo da je vama poseban motiv igrati u Zadru?

- Uvjeren sam da nam podrške neće nedostajati, očekujem da navijači dođu u što većem broju. Sigurno da je motiv velik za mene i uvijek je užitak igrati pred zadarskom publikom. Trebamo napraviti dobar posao na pripremama u ovo malo vremena povezati konce da se odigra dobra utakmica u petak, a nakon toga i u ponedjeljak, pa da izjednačimo rezultat na 2:2.

Koliko znate protivnike?

- Rumunjsku znam s prošlog EuroBasketa, a što se tiče Nizozemske, znam da imaju tri – četiri vrlo kvalitetna igrača, od toga su dvojica koji igraju ACB ligu. Njihov ostatak ekipe baš i ne poznajem no kažu mi da su dobri. Očekujem sigurno naše dvije pobjede, tim više što igramo doma i pred našim divnim gledateljima. Obećavam da ćemo dati sve od sebe da pobijedimo oba susreta, za kraj će Marko.

 
Ulaznicu kupi – novu Corsu pokupi!
Iz Hrvatskog košarkaškog saveza pozivaju navijače da dođu u što većem broju, dakako da kupe ulaznice i da novu Corsu pokupe. Zadrani su uvijek spremi za košarkaška događanja, a sada i još više jer treba i reprezentaciji pomoći da ispuni cilj dvije pobjede, pa se očekuje velik broj posjetitelja na oba susreta sa Rumunjima i Nizozemcima i sigurno je da će netko Corsu - pokupiti.
Susret s Rumunjskom igra se u petak 23. veljače s početkom u 18 sati, a protiv Nizozemske u ponedjeljak 26. veljače u 20:00. Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventim i na njihovim prodajnim mjestima, kao i na blagajni ŠC Višnjik od 10 do 13 i od 16 do 19 sati, a na dan odigravanja utakmica cijeli dan iza 10:00. Cijene ulaznica: jednodnevne - 40 kuna tribina i ring, paket ulaznica za obje utakmice - 60 kuna ring i tribina
24. travanj 2024 19:26