StoryEditorOCM
SportIZVANREDNA SKUPŠTINA

Miro Dundov novi je predsjednik KK Sonik Puntamike. Bivši je igrač i voditelj veterana

Piše I. Gjergja
19. svibnja 2022. - 21:46

Na Izvanrednoj skupštini KK Sonik Puntamike dosadašnji predsjednik Mirko Jošić razriješen je dužnosti. Nakon 13 dugih godina predsjednikovanja, očito je došlo je do zamora materijala, pa je za novog predsjednika izabran bivši igrač i voditelj veterana Miro Dundov.

- Iz osobnih razloga podnosim ostavku na dužnost predsjednika. Zahvalio bih se svima na suradnji tijekom proteklih 13 godina i Klubu u budućnosti poželio uspjeha, kratko je kazao Jošić.

Pored Dundova, izabrani su dopredsjednici Marin Pijaca i Teo Petani, dok je tajnik postao Andriano Šandrić. Novi Upravni odbor sastavljen je od sedam članova, redom bivših igrača Sonika Puntamike i sadašnjeg kapetana Dina Palčića.

- Hvala svima na povjerenju, vjerujem da ćemo zajedno učiniti sve kako bi se Klub vratio u kolotečinu. Posebno mi je drago da su se u rad Kluba uključili svi bivši igrači i veterani, kazao je novi predsjednik Dundov.

Momčad sada očekuju dvije kvalifikacijske utakmice za popunu HT Premijer lige s Boscom, pa je sigurno kako će svi biti usredotočeni na postizanje što boljeg rezultata. Nakon utakmica s Boscom, ovisno o ishodu tih susreta, usmjerit će se daljnji rad Kluba i suradnja sa „starijim bratom“ Zadrom. Jedno je sigurno: novo čelništvo učinit će sve da se Sonik Puntamika što prije vrati na "radnu temperaturu" kako bi takav put donio i rezultate.

01. svibanj 2024 16:52