StoryEditorOCM
SportDEBITANTSKI NASTUP

Mladi zadarski reprezentativac Petar Krešimir Knežević donosi medalju iz Beograda!

Piše Ivica GJERGJA
1. travnja 2023. - 15:23

Mladi zadarski reprezentativac Petar Krešimir Knežević se u svom debitanskom nastupu plasirao u polufinale turnira "Beogradski pobjednik" u srednjoj kategoriji do 71 kg. Marokanac Zine El Abidin Amroug predao je meč zbog ozljede nakon što je dan ranije nokautom prošao u četvrtfinale. Petar Krešimir (BK Sveti Donat - Zadar) je tako nakon pobjede protiv austrijskog reprezentativca i predaje Marokanca s dvije upisane pobjede osigurao polufinale i odličje u svom debitantskom nastupu.

Petar Krešimir će se u subotu u polufinalu boriti protiv predstavnika Srbije, Igora Rogića koji je na bodove jednoglasno pobijedio reprezentativca Poljske, Tukasza Zygulu.

Drugi predstavnik Hrvatske na „Beogradskom pobjedniku“ Gabriel Debanić (Leona Zagreb) oprostio se vrlo dobrom borbom u 1/4 finalu srednje kategorije do 75 kg porazom na bodove od iskusnijeg domaćeg predstavnika Srbije Jovana Nikolića.

Uz Petra Krešimira Kneževića,  Hrvatska će u polufinalu imati i dvostruku pobjednicu "Beogradskog pobjednika" Saru Beram koja brani naslov s prošlogodišnjeg izdanja turnira.

 

06. svibanj 2024 20:54