StoryEditorOCM
SportTAEKWONDO

Na Međunarodnom natjecanju u Karlovcu nastupili i članovi TKD Plovanije. Evo rezulata

Piše I. Gjergja
30. svibnja 2023. - 17:46

Na Međunarodnom natjecanju na kojem je nastupilo 493 natjecatelja iz 48 klubova iz 12 zemalja, nastupilo je i 6 natjecatelja, 4 u borbama i 2 u formama iz TKD Plovanija. Plovanijina članica Luana Lleshi se borila u konkurenciji limača -20 kg te osvojila broncano odličje. Šime Buovac je u konkurenciji kadeta do crnog pojasa osvojio treće mjesto. Jure Kujundžić je ove godine iz kadeta prešao u juniore te je imao izvanredan nastup, nažalost, u finalu je izgubio te je tako zasjeo na drugo mjesto i osvojio srebro.

Pak Leona Lleshi mlađa kadetkinja -33 kg se nakon državnog prvenstva vratila u svoj pobjednički niz, te je prvu borbu pobijedila 2:0 u rundama (1. runda: 15:02, 2. runda: protivnica je predala), drugu borbu polufinalnu je odnijela pobjedu također 2:0 u rundama (1. runda 14:4, 2. runda 12:0) i u finalu je odnijela pobjedu te osvojila zlato rezultatom 2:1 (1. runda 0:12,2. runda 14:08, 3. runda 17:08). Uz zlato proglašena je i najboljom mlađom kadetkinjom na turniru.

U formama su Plovaniju predstavljali Rudolf Stura u konkurenciji kadeta do crnog pojasa visokih formi, i Stella Frleta u konkurenciji juniorki do zelenog pojasa.

- S nastupom u Karlovcu završili smo prvu polovicu natjecateljske sezone, te se u klubu pripremamo za nadolazeće polaganje za vise učeničke pojaseve. Nakon toga imat ćemo imati kratki odmor i nastaviti sa ljetnim treninzima odnosno pripremama za prvo natjecanje u drugoj polovici godine Korčula Open na koje idemo krajem kolovoza. Ovaj dio natjecateljske sezone bio je dosta natjecanja u domaćim i međunarodna nastupima, a rezultati su na svima bili odlični te smo zadovoljni. U nove pobjede krećemo uskoro, kazao nam je zadovoljan učinjenim trener Antonio Čačić.

04. svibanj 2024 02:12