StoryEditorOCM
SportVITEŠKA SINERGIJA

Posedarje kreće u pripreme s 26 igrača: novi trener Simunić za pomoćnika ima - svog bivšeg igrača! Evo tko će se sve boriti za prvi sastav...

Piše I. Gjergja
11. siječnja 2022. - 20:40

Novi trener posedarskih Vitezova, iskusni i odlični Vjeran Simunić, za pomoćnika je naslijedio Ivana Šimurinu s kojim će odraditi pripreme za nastavak sezone. Simunić i Šimurina na raspolaganju imaju 26 igrača, a zanimljivost njihovog odnosa leži u činjenici da je Simunić u svojoj bogatoj karijeri bio trener Šimurini dok je ovaj igrao za Zadar. Sada su postali suradnici, a što taj novi odnos za njih znači, objasnio nam je Ivan:

- O da, poznajem dobro šefa Vjerana. Od njega sam neko vrijeme učio nogomet. I što sam onda naučio znam i sada. Siguran sam da ćemo odlično surađivati i nadopunjavati se, a sve na boljitak nogometa u Hrvatskom vitezu, kazao je.

Na treninzima poslije prozivke su: Marko Ivančić, Benjamin Fejzić, Luka Klanac, Mario Pedišić, Karlo Torbarina, Jure Ivandić, Ivan Brkić, Marko Gambiraža, Domagoj Torbarina, Vito Rodić, Mateo Rončević, Vedran Smokrović, Josip Jurjević, Mate Knežević, Ivan Tokić, Patrik Knežević, Josip Kevrić, Duje Pevalović, Roko Jurić, Luka Erstić, Toma Magaš, Roko Klanac, Ivan Klanac, Josip Župan, Luka Juričević, Josip Brala.

26. travanj 2024 15:35