StoryEditorOCM
SportU BIOGRADU

Prijateljska utakmica Primorca i Zadra: Okechukwu eurogolom zatresao mrežu vratara Matasovića!

Piše I. Gjergja
11. veljače 2023. - 17:13

PRIMORAC – ZADAR 1:0

BIOGRAD – Igralište Kazimira i Silvia. Gledatelja 100. Sudac: Mateo Erceg. Pomoćnici: Bačić i Adačić.

Strijelac:1:0 Okechukwu (75).

PRIMORAC: Stojanov, Kulaš, Lazarevski, Stura, Mandaw, Birkić, Jurišić, Vodopija, Bitunjac, Okechukwu, Pavlović. Još su igrali: Čulin, Novosel, Gašpar, Kadija, Koceić. Trener: Mirko Labrović.

ZADAR: Matasović, Iveljić, Devaljekaj, Jerbić, Muić, Banović, Jordan, Jurić, Torbarina, Bubalo. Još su igrali: Subašić, Budić, Mrkela, Pranjić, Rončević, Anić, Viduka, Vuko. Trener: Dragan Blatnjak.

Prije nego je počeo susret održana je minuta šutnje za trenera svih trenera Mroslava Ćiru Blaževića koji je preminuo u 88 godini života. Nakon toga krenulo se borbeno i napadački s jedne i druge strane. Kako je ovo pripremni period, svatko od igrača se želi dokazati, a treneri Blatnjak (Zadar) i Labrović (Primorac) svim igračima koje su imali dali su prigodu da zaigraju.

Prvi su domaćini zaprijetili preko izuzetno pokretljivog Okocukwu koji je nanizao nekoliko obrambenih igrača u 19 minuti, no bio je neprecizan. Uzvratili su gosti preko Jordana, koji se nije najbolje snašao, zasmetao mu je „bus“ trave i lopta je otišla visoko preko gola.

U sporadičnim napadima na jednoj i drugoj strani bilo je još nekoliko prigoda, ali je prvi dio završen bez pogodaka. U nastavku ista „priča“ no zgoditaka nema do 75 minute kada je danas ponajbolji igrač susreta Okechukwu  eurogolom zatresao mrežu vratara Matasovića. Do kraj susreta nije bilo promjene rezultata, iako je prigoda bilo.

26. travanj 2024 20:19