StoryEditorOCM
Sport3.NL - JUG

Primorac pao u Posedarju, Jurjević-Adžić u 88. minuti zabio za pobjedu Vitezova

Piše I. Gjergja
30. ožujka 2024. - 20:55

Pravi prvenstveni dvoboj ravnopravnih protivnika odigran je u Posedarju, no domaća momčad se na kraju bolje snašla i zahvaljujući zgoditku Jurjevića- Adžića u 88. minuti pobijedila Primorac. Bila je to tvrda i borbena utakmica bez puno izglednih prigoda. Bilježimo dva pokušaja domaćih koje nisu uspjeli realizirati Pranić i Sušić, a kod gostiju Mrkić je pogodio stativu u prvom dijelu tako da je nastavak susreta protekao bez zgoditaka. U sam smiraj utakmice mladi Kevrić je izvrsno asistirao strijelcu zgoditka Jurjeviću-Adžiću, koji je glavom zabio za pobjedu. Pored strijelca i asistenta zgoditka treba spomenuti mladog i darovitog igrača 19-togodišnjeg Marka Zebića koji se profilirao u igrača utakmice, dečko je bio obrambeno odličan, ali i pokretač svih akcija domaćina. Očevidno je da izrasta ovako darovit u vrlo dobrog igrača.

 

HV POSEDARJE – PRIMORAC 1:0

POSEDARJE – Igralište Gordan Demo. Gledatelja 150. Sudac: Karlo Marić (Split) 6,5. Pomoćnici: Barić i Kukolj.

Strijelac: 1:0 Jurjević - Adžić (86).

Najbolji igrač: Marko Zebić (HV Posedraje).

HV POSEDARJE: Pinčić, Zebić, Ivandić (od 65. Zdrilić), Sušić (od 90. Erstić), Begonja, Čurjurić, Knežević (od 56. Kevrić), Čirjak, Morić (od 56. Jurjević - Adžić), Pranić, Jurjević. Trener: Ivan Šimurina.

PRIMORAC: Stojanov, Gambiraža, Torbarina, Kulaš, Bitunjac, Vodopija, Birkić, Lazarevski, Mrkić (od 51. Ocochukwu), Stokić (od 38. Žul (od 90. Kelava), Jurišić. Trener: Leo Šarić.

27. srpanj 2024 03:35