StoryEditorOCM
SportFEŠTA NŠK SVETI MIHOVIL

Sadašnji i bivši reprezentativci Lovro Majer i Tomo Šokota podijelili priznanja najboljima!

Piše I.G.
4. srpnja 2022. - 18:45

Tako to rade u NŠK Svetom Mihovilu! Nakon uspješno završene sezone u mlađim uzrastima uz nazočnost roditelja, članova kluba i dakako igrača održana je velika fešta.

U sezoni 2021./2022. godine NŠK Sv. Mihovil natjecao se u šest natjecateljskih skupina te je ukupno odigrano 140 utakmica. Najbolji rezultat ostvarili su pioniri i papaline osvojivši svoja prvenstva.

Pioniri otočnog nogometnog kluba su uvjerljivo osvojili naslov prvaka međužupanijske lige Zadar – Šibenik – Gospić s čak 62 boda iz 24 utakmice, što je jedan od najvećih klupskih uspjeha. Papaline su prvaci 2. Međužupanijske lige. Ako se tome doda to da su drugo mjesto osvojili mlađi pioniri, četvrto mjesto kadeta, sedmo mjesto tića te ostanak seniora u Prvoj ŽNL može se slobodno reći da je riječ o najuspješnijoj sezoni u povijesti kluba.

Završnu dodjelu – feštu predaje pehara i medalja uveličali su reprezentativac Hrvatske i igrač francuskog Rennesa Lovro Majer, te bivši hrvatski reprezentativac Tomo Šokota, koji su djeci uručili medalje i pehare.

Treba posebno istaknuti i Ivana Longina, Maru Mekelenića i Jakova Jerolimova, koji su bili najbolji strijelci svojih prvenstava te za nagradu dobili Zlatne kopačke. Štoviše, Mekelenić je bio rekorder županijskih liga s čak 62 postignuta pogotka u kategoriji pionira, kojima je pridodao još 11 golova koje je postigao u kadetskoj konkurenciji.

Nakon dodjele, uslijedio je prigodni domjenak te vatromet kojim je zaključena još jedne uspješne sezone za NŠK Sveti Mihovil.

- Kada sam ovdje uvijek mi je drago doći na igralište Svetog Mihovila, a posebno danas kada je bila fešta. Vidim da ima talenata, vjerujem da će i oni jednog dana postati dobri igrači, pa i reprezentativci, kratko je kazao Majer.

- Drago nam je vidjeti našeg Lovru Majera reprezentativca, možda će netko njegovim putem od nas, kratko nam je kazao Ivan Longin.

28. travanj 2024 01:20