StoryEditorOCM
SportHRVATSKI KUP REGIJA

Selekcija NS Splita najbolja, nastupili i Stefan Lazarevski i Luka Vodopija koji je dao treći gol, oba igrači HNK Primorca iz Biograda

Piše Ivica Gjergja
18. lipnja 2022. - 12:23
Kompletan stožer: Izbornik: Ivan Gudelj. Stožer: Goran Proleta, Jure Čulina, Ivan Matić, Igor Gudelj, Mateo Bebić, Ivo Šupe, Marko Pinčić.Ns Split/Slobodna Dalmacija

Selekcija Nogometnog središta Split pobjednik je hrvatskog Kupa regija i kao domaćin predstavljat će Hrvatsku u središnjem kvalifikacijskom turniru Kupa regija u skupini s Ukrajinom, Srbijom i Maltom, a dvije najbolje momčadi izborit će EP. Nogometno središte Split u finalnoj je utakmici u Sisku uvjerljivo svladala selekciju NS-a Zagreba. Utakmice kvalifikacijskog turnira Kupa regija igrat će se 28. rujna, 1. i 4. listopada, a domaćinstvo će organizirati NS Split.

Finale: NS SPLIT - NS ZAGREB 3:0

SISAK Gradski stadion. Sudac: Oliver Romić. Pomoćnici: Đerđ i Reljan.

Strijelci: 1:0 Ribičić (31), 2:0 Vuković (77), 3:0 Vodopija (81).

NS SPLIT: Barbić, Raič, Andrić, Gilić - Kuko, Lazarevski, Zovko (72. Vodopija), Šalinović, Marić, Čupić (72. Vuković), Škarić (65. Katić), Ribičić (53. Plavša).

NS ZAGREB: Zrinšćak, Deak, Kondres, Ćavar (74. Šipuš), Pizzitola (58. Humeljak), Sedlaček (58. Grozdek), D. Colarić, Darojković, Ćosić, Ribar (46. J. Colarić), Grdenić.

Finale je pripalo Splitu nakon bolje igre, u kojoj su pored ostalih igrača, nastupili i Stefan Lazarevski i Luka Vodopija, a koji je u 81. minuti postigao treći zgoditak, inače oba igrači HNK Primorca iz Biograda. Prethodno je NS Split u polufinalu bilo bolje od NS Varaždin s 4:2. Pak u stručnom stožeru su bili zadarski treneri Jure Čulina, Marko i Jakov Pinčić. Najboljima su podijeljeni pokali i odličja, a predao ih je savjetnik predsjednika HNS-a Marijana Kustića, Zorislav Srebrić.

04. svibanj 2024 13:04