StoryEditorOCM
SportTREĆA NL-JUG 12. KOLO

Pušu novi vjetrovi u leđa Primorcu: razbili su Kamen, i to s četiri udarca!

Piše Ivica GJERGJA
4. studenog 2023. - 17:15

PRIMORAC – KAMEN  4:0 (3:0)

BIOGRAD – Igralište Kazimira i Silvia. Sudac: Mario Soldić (Hrvace). Pomoćnici: Kalinić i Gusić.

Strijelci: 1:0 Kulaš (6), 2:0 Mrkić (29), 3:0 Poljak (ag-42), 4:0 Vučković (90).

Najbolji igrač: Nikola Jurišić (Primorac).

PRIMORAC: Stojanov 7, Kulaš 7,5(od 46. Torbarina-), Birkić 7(od 65. Labus-), Bitunjac 7, Lazarevski 7, Musa 7 (od 70. Stura-), Mrkić 7 (od 64. Kolenda-), Vučković 7, Živić 7(od 46. Kadija-), Okechukwu  7, Jurišić 7,5. Trener: Leo Šarić – Bekrija 7,5.

KAMEN: Đerek 6, Perić 6(od 50. Karin-), Međugorac 6,5 (od 70. Zovko -), Tipurić 6,5, Poljak 6, Oreč 6, Kilić  6, Kujundžić 6, Dumančić 6(od 50. Kljenak -), Brkan 6 (od 81. T. Kujundžić-), Nenadić 6 (od 70. Čamber-). Trener: Mario Kujundžić 6.

Iako su neki od navijača strepili kako će Primorac proći sa Kamenom, očevidno je da su se prevarili i bez razloga strepili. Naime, Primorac je „razbio“ Kamen, već na samom otvaranju susreta sve konce igre držao je u svojim nogama i u svemu pogodio. Naime, nakon lijepo izvedene jedne akcije napadačkog reda, Juriš je sa lijeve strane ubacio lijepo loptu u peterac gdje je bio Kulaš, koji je smiruje i iz okreta zabija za vodstvo od 1:0.

Ne staju Primorci, napadaju u valovima, no gola nema, a onda izvode u nizu tri kornera i sve u ništa. U 16. minuti bilježimo prvi napad gosta kada je Tipurić uposlio Dumančića, a ovaj Marka Kujundžića koji je bio za korak kratak i prigoda je otišla u nepovrat. Minut kasnije na drugoj strani lijepa akcija iz koje Živić pogađa stativu i lopta odlazi u korner. Agilan je Nikola jurišić po desnoj strani, lijepo je probio upravo tu stranu i kada se našao u prilici da centrira to je i učinio, let lopte pratio je Šime Mrkić izvukao se pratnji obrane primio je loptu neometan zabio za 2:0 minuta je 29. I dalje su u polju aktivni nogometaši Primorca, lijepo kombiniraju ali su bez zgoditka.

U sam smiraj prvog dijela susreta, točnije u 42. minuti, obrana gosta je „propala“ u dva navrata imala je loptu no ona je nezgodno zakačila Domagoja Poljaka i otišla u gol za 3:0 Primorca. Taj rezultat je ostao do kraja prvog dijela susreta. Ništa osobito nije se događalo u drugom dijelu osim što smo ispratili, a nakon što je ušao kod gosta Kljenak lijepu njegovu priliku, no bio je neprecizan, promašio je okvir vrata. Na drugoj strani Vučković u 90. postiže konačan rezultat 4:0. Treneri jedne i druge momčadi su izvršile sve izmjene, Kamen pomiren sa porazom, a Primorac zadovoljan rezultatom čuvao je svoje glavne aktere na terenu za sljedeće susrete. Ovom pobjedom „pušu novi“ vjetrovi u leđa Primorcu.

image

Primorac - Kamen

I.G.
image

Primorac - Kamen

I.G.
image

Primorac - Kamen

I.G.
image

Primorac - Kamen

I.G.
image

Primorac - Kamen

I.G.
image

Primorac - Kamen

image

Primorac - Kamen

I.G.
04. svibanj 2024 21:49