StoryEditorOCM
SportJUNIORSKO PRVENSTVO

STK Jadera je ostvarila četiri pobjede i doživjela jedan poraz

Piše Ivica GJERGJA
20. prosinca 2023. - 20:51

U Splitu su održane ekipne kvalifikacije prvenstva Hrvatske za juniore, a u finale su se plasirale ekipe STK Jadere iz Zadra i STK Split. U finalu je Split pobijedio rezultatom 3:0 i plasirao se na prvenstvo Hrvatske, dok je za STK Jaderu, koja je zbog ozljede igrala bez najboljeg igrača Luke Vidovića, dolazak u finale bio uspjeh. STK Jadera je nastupila u sastavu: Marko Kuščević, Stipe Bartulović i Siniša Mažar.

Nisu samo ove kvalifikacije odigrali članovi STK Jadere, nego su sljedeći dan (nedjelja) odigrali posljednje kolo seniorske Druge lige HSTS u kojoj je nastupilo deset momčadi iz Zadarske i Splitske županije.

STK Jadera je ostvarila četiri pobjede i doživjela jedan poraz. Mora se reći da je porazila pobjednika lige od prošle godine STK Sinj i STK Nec. Ove godine Jadera igra pojačana za Klausa Tortstenu, koji je igrao u drugoj austrijskoj ligi.

Za Jaderu su nastupili: Filip Ladiš, Klaus Torsten, Zdravko Rončević.

-Zadovoljan sam ostvarenjem juniora i seniora. Nakon odmora radit ćemo na tome da privučemo u klub još više mladih igrača, a uz to ćemo ojačati stručni kadar Jadere, kazao nam je kratko trener Ivica Bujas.

30. travanj 2024 13:35