StoryEditorOCM
SportVAN STROJA

Teško je vjerovati da će se Luka Klanac iz HV Posedarje uskoro vratiti na teren...

Piše Ivica GJERGJA
28. ožujka 2022. - 19:20

Ne vjerujemo da ima išta teže od onoga kada na nogometnom terenu gledaš kako tvoji suigrači gube, dok nemoćno gledaš iz lože i ne možeš im pomoć zbog ozljede. To se dogodilo kapetanu Viteza iz Posedarja, Luki Klancu na posljednjoj utakmica Treće HNL-Jug u srazu s Junakom, koju su izgubili 0:4.

Luka je pratio cijeli tijek događanja na terenu, „grizao je nokte“, podvikivao svojim suigračima koliko je mogao da bi im rekao što i kako da rade, no ništa nije pomoglo. 

-Već tri utakmice ne igram jer sam na utkamici ozlijedio meniskus. Išao sam na pregled, bojao sam se toga jer znam materiju, ja sam djelatnik medicinske struke, da ništa neće ići bez operacije. Radio sam i magnet, sve što je potrebno, ali ne mogu izbjeći operaciju, govori Luka. 

Kad bi trebalo to biti?

- U konzultaciji s mojim liječnikom vjerujem da ću uskoro, a nakon toga imat ću i rehabilitaciju tako da ne vjerujem ili bolje reći trebalo bi se dogoditi čudo da se na teren vratim tijekom ove sezone. Očigledno je da će moji Vitezovi morati bez mene, bit ću uz njih uvijek, kratko je kazao Luka.

Možemo zamisliti kako je Luki, ali i njegovim suigračima u Vitezu koji su naučili na njega, na njegove upute i zapovijedi to kad on na terenu podvikne, zapovjedi što da se radi, vodi na svoj način igru to nedostaje. Očevidno je da će suigrači morati sada bez njega bar neko vrijeme. Nama ostaje da mu poželimo što brži oporavak.

 

 

02. svibanj 2024 13:29