StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL-JUG

U ovom kolu gledatelje očekuju zanimljivi susreti: Vitezovi igraju doma, a Zadar i Primorac putuju u Vodice i Metković!

Piše Ivica GJERGJA
25. ožujka 2022. - 16:19

U ovom kolu županijski ligaši HV imaju jedno domaćinstvo i dva gostovanja. Posedraje igra doma, dok su Zadrani gosti Vodica, a Primorac putuje u Metković. Nakon dobrog prošlog kola u kome je osvojeno ukupno sedam bodova (Zadar i Primorac tri, Vitezovi bod) očekivati je i daljnju žetvu bodova.

Junak iz Sinja je gost u Posedarju, odlično posložena momčad koja je u zadnjih pet kola osvojila pet pobjeda - 15 bodova. Trenutno su na 8. mjestu na ljestvici s osvojenih 36 bodova. 

- U subotu nas čeka teška utakmica protiv odlične momčadi Junaka, koja u Posedarje sigurno dolazi igrati dobro pa i po pobjedu. Mi posjedujemo izuzetnu kvalitetu i mišljenja sam ako na našem terenu, uz podršku naših navijača preuzmemo inicijativu i posjed od prve minute susreta, pobjeda u niti jednom trenutku neće biti upitna. Uz veliki respekt prema svakom protivniku pa i Junaku, bodovi ostaju u Posedarju, kazao je jedan od najboljih igrača Viteza, Luka Begonja.

U prvom susretu na jesenjem dijelu sezone Zadar je visoko porazio Vodice - bilo je 6:1. U međuvremenu su Vodice ojačale u igračkom kadru i sigurno će biti teže. No Zadar igra dobro...

- Gostujemo kod Vodica, ovo je ekipa koja igra dobro na domaćem travnjaku. Mi smo trenutno u odličnoj formi, atmosfera u ekipi je odlična, zaista dobro treniramo u posljednje vrijeme i mislim da smo na dobrom putu. Idemo u Vodice dati sve od sebe kako bi uzeli bod(ove), kazao je agilni igrač Zadra Mateo Pranjić.

Gostovanje u dolini Neretve za Primorac je uvijek zanimljivo. Domaćini igraju napadački nogomet, a sigurno će gosti pružiti dobru igru i tražiti koji bod. 

-Nakon pobjede na GOŠK Dubrovnikom „lakše se diše“ probili smo nesreću poraza. Vjerujem kako smo dobro radili i trenirali da bi mogli uhvatiti koji bod. Svi smo na raspolaganju i dat ćemo svoj maksimum u igri, kazao je igrač Primorca - Frane Bitunjac.

*Susret HV Posedraje – Junak igra se u subotu u 16,30 sati u Posedarju

Sudac: Dario Kulušić

Pomoćnici: Brajković i Severinski

Delegat: Petar Gabrilo

*Susret Vodice – Zadar igra se u subotu u Vodicama u 16,30 sati

Sudac Karlo Marić

Pomoćnici: Čelić i Barić

Delegat: Suad Šoše

*Susret Neretva – Primorac igra se u nedjelju u Metkoviću u 16,30 sati

Sudac: Ante Terzić

Pomoćnici: Pavić i Proso

Delegat: Roland Magzan

 

02. svibanj 2024 03:48