StoryEditorOCM
SportU SUBOTU

U Posedarju će se odigrati veliki trećeligaški derbi: Vitezovi kao drugi na ljestvici dočekuju prvog Jadrana LP

Piše I. Gjergja
4. ožujka 2022. - 08:42

Nakon što su u Otoku kod Sinja porazili OSK 2:1, Vitezovi kao drugi na ljestvici dočekuju prvog Jadrana LP.

U Posedarju će se odigrati veliki trećeligaški derbi. Vjeruje se u dobro izdanje Viteza, a navijači će dati svoju potporu momčadi u borbi za bodove.  Evo što je kazao Ivan Šimurina trener Viteza.

-Jadran je vodeća ekipa 3.HNL Jug, igraju jako lijep nogomet s nekoliko vrhunskih pojedinaca koji zaslužuju rang više, imaju i kvalitetnog mladog trenera Marin Oršulić koji je bio moj suigrač i često smo u kontaktu. Nadam se vrlo kvalitetnoj utakmici u kojoj će HV Posedarje izaći kao pobjednik jer naši dečki posjeduju kvalitetu koja krasi ovu ekipu . Pozivam i sve zaljubljenike u nogomet diljem Dalmacije da dođu u Posedarje i pogledaju derbi dvije vodeće ekipe na novom travnjaku u Posedarju, a nadam se velikom broju domaćih navijača kao 12. igrača, kazao je trener Šimurina.

Primorac je osokoljen pobjedom u srazu sa Slogom u prošlom kolu, dobro se treniralo i pripremalo za sraz sa Vodicama. Koliko smo uspjeli saznati, u timu Primorca sve je u najboljem redu, svi su igrači spremi za igru. Evo što nam je kazao najbolji igrač kola Luka Vodopija:

-Zna se da na svakoj utakmici idemo igrati dobro i uzeti, ako je moguće, sva tri boda. Znamo da su Vodice dobro posložena momčad, na nama je da svi koji budemo u sastavu damo svoj maksimum kako bi uzeli bodove, kazao je Vodopija.

**Susret HV Posedraje – Jadran LP igra se u subotu u 15 sati u Posedraju. Suci: Paško Mandić. Pomoćnici: Štampalija i Severisnki. Delegat: Mladen Žužić.

**Susret Vodice – Primorac igra se u subotu u Vodicama u 15 sati. Suci: Ante Znaor. Pomoćnici: Kujundžić i Barić. Delegat: Vedran Šetka.

16. lipanj 2024 13:15