StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL JUG

U subotu derbi na Stanovima: igraju Zadar i biogradski Primorac!

Piše I.Gjergja
22. listopada 2021. - 16:59

U ovom kolu, u Zadru će se u trećeligaškom derbiju na Stanovima, sastati Zadar i Primorac iz Biograda.

Bit će to istinski derbi koji  privlači pozornost ljubitelja nogometa.  Zadru treba dobra igra i pobjeda, a Primorac hoće ogled da se vidi gdje je u igri. Tko će biti bolji u ovom srazu, vidjet će se nakon derbija u kojemu ću se sučeliti  brojni igrači koji su skupa igrali, učili nogomet, a sad su na suprotnim stranama. Biti će to borba za svaki dio terena, pravi derbi koji treba doći i vidjeti.

-Mi nemamo što izgubiti, idemo igrati i nadigravati se. Svi smo spremni, zdravi i orni  pokazati što znamo i možemo. Ako se ukaže prigoda da možemo uzeti sva tri boda, nećemo je ispustiti. Dobro smo radili nadam se dobroj utakmici i igri, a onda će doći i bod(ovi), kazao je igrač Primorca, Klopp.

Nakon zaostale utakmice u Opuzenu, Vitezovi će ponovno na gostovanje, ovaj put u Split. Protivnik im je nekadašnji prvoligaš, odlična momčad Splita. Evo što je kazao igrač Josip Brkić.

-Nakon poraza u Opuzenu protiv Neretvanca, nismo ostali pognute glave. Atmosfera u svlačionici je odlična, analizirali smo pogreške iz prethodne utakmice i ekipa je spremna za dvoboj u subotu protiv Splita. Čeka nas jako teška utakmica protiv domaćina koji je svim ekipama do sada pokazao svoju iznimnu kvalitetu. Naša ekipa na čelu s trenerom Butićem svaku utakmicu ide na pobjedu. Duboko se nadam da ćemo se vratiti u pobjednički niz i ponovno zauzeti prvo mjesto jer tamo zaslužujemo biti. Pozivam navijače da nam pruže veliku podršku u Splitu, kazao je Brkić.

 Susret Zadar – Primorac igra se na Stanovima u Zadru u 15 sati, u subotu.

Susret Split - HV Posedarje igra se u Parku mladeži u Splitu u 15 sati, u subotu.

26. travanj 2024 07:47